Nu FF Anders collegetour 3 maart 2024

Nu FF Anders collegetour 3 maart 2024
Alles heeft zijn Tijd.. Nu is het tijd voor Collegetour! Na de koffie en thee, is er op 3 maart om 10.00 uur een Nu FF Anders viering volgens de jaarlijkse traditie: de Collegetour. Deze keer maken we nader kennis met Alien Holtslag van de Bio-boerderij Kruytbosch in Hall. Daar is een deel van de gemeente al afgestapt tijdens de fietstocht van vorig jaar.

Samen met haar man en een groep vrijwilligers zorgt ze voor biologisch geteelde groenten en bio-vlees van koeien, kippen en kalkoenen. De dieren grazen zo lang mogelijk op het kruidige grasland. In samenwerking met andere bedrijven uit de buurt biedt ze een ruim assortiment van biologische producten aan in hun boerderijwinkel, Vosstraat 24 in Hall. Aan de hand van foto’s krijgen we het verhaal te horen van de boerderij en alle initiatieven die daaromheen ontwikkeld zijn. Tijdens en na de viering is er tijd gereserveerd om Alien vragen te stellen. Omdat op 13 maart de Biddag voor gewas en arbeid is, zal ook daar aandacht aan worden besteed. En, vrij naar Prediker: Er is een tijd om uit te putten en Een tijd om te herstellen!  
 
Nu FF Anders 7 april 2024

Nu FF Anders 7 april 2024
Een muzikale Nu FF Anders: 7 april 2024
De Nu Ff anders viering van 7 april valt in het begin van de 50 dagen tijd. In de periode Pasen tot aan Pinksteren laat Jezus aan zijn discipelen zien wat het Koninkrijk van God kan betekenen. Op weg naar Pinksteren raakt de Here Jezus zijn discipelen aan. Waardoor worden wij anno 2024 geraakt, in de 50 dagen periode en in de tijd daarna? 

Tijdens de Nu FF Anders van 7 april staan wij samen met Rita Vermeltfoort stil bij liedjes waardoor mensen geraak worden en gaan we op zoek naar het bijbehorende verhaal. Het belooft een muzikale viering te worden met veel zang en muziek waarbij de liederen die ons (aan)geraakt hebben centraal staan.  
lees meer »
 
muzikanten gezocht muzikanten gezocht
                                                               

Wij zoeken muzikanten om een Nu FF Anders viering te begeleiden!


Nu FF Anders: een viering op een zondagochtend die op diverse manieren anders is dan een traditionele kerkdienst! Een thema dat je raakt, een Christelijke boodschap in een modern jasje en … muziek met een verhaal! Het liefst live muziek!
Daarom hebben wij jou nodig!

Er zijn 8 Nu FF Anders vieringen in een jaar; de eerste zondag van oktober, november, december, februari, maart, april, mei en juni. In juli, augustus, september en januari is er geen Nu FF Anders.  

Speel je piano, gitaar, accordeon, viool, dwarsfluit of een ander instrument en lijkt het je leuk om (wellicht samen met anderen) muziek te maken tijdens een Nu FF Anders viering? Neem dan contact met mij op! Je hoeft echt geen Mozart te zijn!

Namens de Nu FF Anders commissie van de Protestantse Gemeente Eerbeek
Esther Bons, secretaris Nu FF Anders commissie
Voor meer info: https://www.kruiskerkeerbeek.nl/nu_ff_anders
Voor vragen: estherbons@hotmail.com  / 06-25046382

                             
 
Agenda Nu FF Anders 2023 / 2024 Agenda Nu FF Anders 2023 / 2024

                             ff anders2
 

lees meer »
 
Nu FF Anders: wat is dat? Nu FF Anders: wat is dat?

Nu FF Anders is een viering die op diverse manieren anders is dan een traditionele kerkdienst.
Muziek met een verhaal, een thema dat je raakt en een boodschap die op eigentijdse wijze wordt overgebracht.

Zie elders op deze website: Nu FF Anders agenda voor de data van de vieringen. 
                                                                                                                             
lees meer »