Kerstkerkenmarkt Kerstkerkenmarkt
Op 27 november willen we graag een gezellige kleine kerstkerkenmarkt houden. Weer van 10:00 tot 13:00 op de bekende plek aan de Derickxkamp. 
De markt staat in het teken van kerst, compleet met ballen, kerststukjes, overheerlijke pannekoeken en wat dies meer zij. Op 10 a 15 kramen wordt weer van alles aangeboden, ook voor sinterklaas is er vast van alles te vinden. We hopen op goed weer en een grote opkomst van publiek. Hoort en zegt het voort!
 
Geslaagde kleine kerkenmarkt 2 oktober! Geslaagde kleine kerkenmarkt 2 oktober!


De kleine kerkenmarkt, ook een voorbeeld van kerk naar buiten en elkaar ontmoeten, is zeer goed verlopen. Door de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers konden om 10:00 de dranghekken opengezet worden en de bezoekers worden toegelaten. Het weer werkte fantastisch mee en er werd goed verkocht. Er was gelegenheid een praatje te maken en de kraam met pannenkoeken was een welkome aanvulling op het aanbod van goede gebruikte spullen. De opbrengst van ruim 2000 euro was boven verwachting! Om 13:00 werd de markt gesloten en kon er weer opgeruimd worden.
Eind november of begin december wordt de laatste kleine kerkenmarkt van dit jaar gehouden waar met name ook kerstspullen zullen worden aangeboden. Hou de berichtgeving hierover dus in de gaten!

Gerrit Busweiler
 
 
Spullen brengen voor de Kerkenmarkt Spullen brengen voor de Kerkenmarkt


Spullen brengen voor de kerkenmarkt 
 
lees meer »
 
Over de kerkenmarkt Over de kerkenmarkt(Zoals het was voor de Coronatijd)

Wanneer: Elke eerste zaterdag in oktober (helaas in 2021 i.v.m. Corona niet).
Tijdstip:   Van 9.00 – 15.00 uur
Waar:        In en rondom de Kruiskerk (achter de kerk en in de dr. Gunningstraat).
 
lees meer »