Welkom op Club Exentriek Welkom op Club Exentriek

 

Wanneer: om de week vrijdag avond van 19.15 tot 20.00

Leeftijd:  9 tot  12 ( Lagere school )

Waar: de Bongerd

Leiding: Bas, Alexander, Anouk en Remco (coordinerend Diane)

Als je denkt dat alles zo ongeveer stil ligt bij de kerk dan heb je het mis..

Vrijdagavond om 19.00 komen de eerste kinderen binnen en die hebben er zin in na een week school! Diane  zit in de hal ( met mondkapje ) en heet iedereen welkom en zorgt dat iedereen zn naam en email staan genoteerd en de 2 euro die een ieder meeneemt wordt ingenomen.
 

En dan op naar de muziek, ff een dansje doen voor we gaan beginnen. De meisjes dan he, want de 2 jongens die er zijn, staan aan de voetbaltafel.  Als iedereen binnen is dan zijn er 10 kinderen en is het een gezellige boel. Vanavond staan de twee leukste progamma's klaar hoor ik al van de kinderen. Verstoppertje in donker en triviant estafette.

Maar ook af en toe knutselen vinden ze erg leuk hoor ! De vorige keer hadden ze Lampions voor Halloween gemaakt en die waren mooi geworden. En het is gewoon ook gezellig met elkaar.

We beginnen met Estafette, team 1 heet Teletubbies en team 2 heeft ook een naam moeten verzinnen. Na een vraag van Alexander moeten ze naar een tafel rennen als ze het antwoord weten, elkaar een beetje helpen mag.

Dan is er tijd voor limonade en kruidnootjes.

Vervolgens gaan bijna alle lichten uit en is het tijd voor verstoppertje. Twee gaan er zoeken en de rest gaat overal verstoppen. Ja, en iedereen opzoeken in het donker valt niet mee.

En al snel is de avond voorbij en blijven Anouk en Alexander achter, want over een kwartier komt de volgende club jongeren al weer..

Waarom is dit als leiding leuk om te doen? Anouk vertelt dat ze het leuk vind om te zien hoe creatief kinderen eigenlijk wel niet zijn. Alexander vind het leuk om activiteiten te verzinnen voor de kinderen en geeft ze graag op vrijdag avond een mooi moment mee naar huis. Het is fijn dat ze met elkaar ff lekker uit hun dak hebben kunnen gaan!.

 
jeugd en jongeren jeugd en jongeren

Jeugdwerk 2020 Eerbeek

Het jeugdwerk is begonnen, het startweekend is weer geweest! Graag willen we vertellen wat er allemaal voor jeugdwerk is, in en rond de KruisKerk te Eerbeek.jeugd

 

lees meer »
 
De clubs gaan weer gaan draaien De clubs gaan weer gaan draaien

Graag willen we doorgeven dat de clubs weer gaan draaien.
 
We beginnen op vrijdag avond 18 september om 19.00 tot 20.00 uur met Eksentriek voor kinderen van groep 6, 7 en 8. Dit zal waarschijnlijk in beide zalen gebeuren. We hebben 2 keer per maand club, de eerste data zijn 18 september en 2, 6 en 30 oktober. De leiding bestaat uit: Anouk, Bas, Alexander en Remco. Als de ouders de kinderen komen brengen moeten ze buiten wachten. Diane gaat dan naar buiten om naam en adres te noteren.

Eindverantwoordelijke is Diane Reuvekamp tel. 06-17618586

Normaal is er van 20.15 tot 21.30 uur Bongerdjongeren. Dit is voor jongeren van 15, 16 of 17 jaar en dan mag je in normale tijden blijven tot 23.00 uur. Vanwege de Coronamaatregelen sluit De Bongerd uiterlijk om 22.00 uur. Vanwege de per 29 september aangescherpte landelijke Coronamaatregelen kan de 18+ groep niet of slechts beperkt bijeenkomen. Lees de nadere berichten.

Bij vragen hoor ik het graag. 
Bart de Mik

Contact: Jongerenraad@kruiskerkeerbeek.nl                                                                                    
 
 
leuke links leuke links

Hieronder zie je hippe links
 

lees meer »