Zomerkamp voor het kinderkoor van het Oekraïense Inspiration Centre wordt verplaatst naar 2022 Zomerkamp voor het kinderkoor van het Oekraïense Inspiration Centre wordt verplaatst naar 2022
Het meest recente en erg goede nieuws is dat alle subsidie partners hebben ingestemd met de verschuiving naar 2022!

Begin 2020 hebben we gemeld dat vanwege de coronamaatregelen het zomerkamp in Eerbeek/Brummen voor het kinderkoor van het Oekraïense Inspiration Centre moest worden uitgesteld en dat we hoopten dat dit dan in de zomer van 2021 kon plaatsvinden. Inmiddels is duidelijk dat de vaccinatie-programma’s in Nederland en zeker ook die in de Oekraïne, niet zo voortvarend kunnen zijn dat de organisatie van een zomerkamp in 2021 mogelijk is. 
In de achter ons liggende periode hebben we steeds een warm contact onderhouden met Nina Ognivchuk van het Inspiration Centre in de plaats Shepetivka in de Oekraïne. Heel frequent hebben we mailuitwisselingen en facetime gesprekken. Wij zijn dankbaar dat in onze kerkelijke gemeente sterk wordt meegeleefd met de kinderen van het Inspiration Centre. Ook weten we dat deze kinderen heel graag naar Eerbeek/Brummen willen komen. De gemeente Brummen heeft ingestemd met ons voornemen om het zomerkamp op de sportvelden van Eerbeek te laten plaatsvinden.

   

De conclusie van het Oekraïne Platform van de ZWO en van Nina Ognivchuk is dan ook: we schuiven het programma 1 jaar op!  Op 1 maart heeft de Kleine Kerkenraad aangegeven het eens te zijn met een actieve inzet op een zomerkamp in 2022.

Namens het Oekraïneplatform van de ZWO: Henk Bons, Corrie Voogd en Diane Reuvekamp. 
 
terug