Over de uitvoering van Actie Kerkbalans 2021 Over de uitvoering van Actie Kerkbalans 2021


Over de uitvoering van

Actie Kerkbalans 2021  van 16 t/m 31 januari 2021
‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’!


Op zaterdag 16 januari a.s. gaat Actie Kerkbalans van start. Zondagmorgen 17 januari zal Jan van Rheenen, voorzitter van de werkgroep beheer, ons tijdens de dienst toespreken en om 11.00 uur worden de klokken van de Kruiskerk geluid als officieel startmoment.

I.v.m. de coronamaatregelen hebben wij de aanpak van Actie Kerkbalans hier en daar moeten bijstellen.

 De ‘digitale’ deelnemers ontvangen, zoals gewoonlijk, de uitnodiging via de mail met een gepersonaliseerde link op maandag 18 januari a.s.

Maandagavond komen de lopers hun tasjes met enveloppen in de kerk ophalen. Het aantal lopers wordt verdeeld over tijdsblokken van een half uur zodat er niet teveel mensen tegelijk in de kerk aanwezig zijn. De lopers uitnodigen voor de dienst op zondagmorgen kon dit jaar natuurlijk niet.

De envelop met daarin de brief, het antwoordformulier en een antwoordenvelop worden in de loop van volgende week bij u thuis bezorgd. Het kan zijn dat de envelop persoonlijk wordt afgegeven maar als de loper dat prettiger vindt kan hij/zij de envelop bij u in de brievenbus doen.

Op de antwoordenvelop staat een verzoek of u de antwoordenvelop bij de loper in de brievenbus wilt doen. Is dit voor u niet mogelijk dan wordt de envelop gewoon door de loper bij u opgehaald. Fijn als u de envelop dan klaar legt.

We willen natuurlijk graag dat de actie dit jaar zo veilig mogelijk verloopt, dus laten we elkaar helpen waar het kan.

Alvast onze hartelijke dank daarvoor.

Bouktje Hovenga, contactpersoon actie kerkbalans namens de werkgroep beheer.
terug