Opdrachten en Sparen in de 40 dagen tijd, doe je mee? Opdrachten en Sparen in de 40 dagen tijd, doe je mee?
De komende weken staat in de nieuwsbrief elke week een opdracht, gekoppeld aan het thema van de dienst. Er is een opdracht voor volwassenen en een voor kinderen. Met deze opdrachten kun je geld sparen. 
Dat geld willen we aan het einde van de 40-dagentijd verzamelen en geven aan het Inspiration Centre in Oekraïne. Doe je mee? Kijk dan in de wekelijkse nieuwsbrief, of op de website van de kerk. 

Als dat niet lukt…  dan kun je  natuurlijk ook gewoon een gift doen aan ZWO (het bankrekeningnummer staat op de pagina contact) onder vermelding van 'Oekraïne'.
Deze week gaat het over: “De dorstigen te drinken geven”.
De Opdracht van deze week:
Voor kinderen: probeer deze week eens geen limonade en frisdrank te drinken, maar water of thee. Het geld dat je daarmee bespaart mag in de spaarpot voor Nina!
Voor volwassenen: laat deze week eens alcohol en/of koffie staan, je koekje bij de koffie, je dessert…. en stop het geld dat je daarmee bespaart in de spaarpot voor Nina!Voor meer informatie: Wil je elke week op de hoogte zijn en blijven, meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief (gratis). Stuur een mail naar redactie@kruiskerkeerbeek.nl dan mis je niets!
dominee Marti Koster

 
terug