Nu FF Anders zondag 5 maart college tour met Alex Scholten Nu FF Anders zondag 5 maart college tour met Alex Scholten

Vrijwel iedereen heeft wel eens met verwondering naar de sterrenhemel gekeken en zich afgevraagd wat zich allemaal boven onze hoofden afspeelt. Of men heeft een artikel in de krant of op internet gelezen over resultaten van een sterrenkundig onderzoek of ruimtevaartmissie en vraagt zich af ‘hoe doen ze dat?’ en ‘waar heeft men het over?’.
Alex Scholten, woonachtig in Eerbeek, is al tientallen jaren actief als publieksvoorlichter over onderwerpen in de sterrenkunde en ruimtevaart. Al op jonge leeftijd is hij geïnteresseerd geraakt in de sterrenhemel en hij is bijna 50 jaar betrokken bij de Volkssterrenwacht Bussloo.
​Zondag 5 maart verwelkomen wij Alex in De Kruiskerk in Eerbeek. Tijdens de Nu FF Anders collegetour zal Alex middels een enthousiast verhaal, ondersteund met fraaie foto’s, zijn passie voor het heelal overbrengen. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen en om in gesprek te gaan met elkaar en met Alex. Marti Koster onderzoekt met ons vanuit haar passie de verbinding met ons geloof en God’s hand in deze materie.
Van harte welkom op zondag 5 maart in de Kruiskerk, Doctor Gunningstraat 27, Eerbeek. Vanaf 9.45 staat de koffie klaar. De dienst is tevens online:  www.kerkdienstgemist.nl (vind uw kerk: Eerbeek)
Graag tot dan!


 
terug