Nu FF Anders startviering 24 september Nu FF Anders startviering 24 september

Tijdens de Nu FF Anders startviering gaan we met elkaar 'bouwen' aan ons open huis. Het framewerk staat er al en wij samen leveren de bouwstenen voor een 'open huis' waar iedereen van harte welkom is.
Een Open huis waar tijd is voor luisteren, in stilte, of naar elkaar; waar tijd is voor de doeners, een inloopwinkel, vieringen of samen eten; waarin gezongen kan worden of geluisterd naar muziek.
We verklappen natuurlijk niet alles, maar dat we er een fijne en mooie startviering van gaan maken, dat mag duidelijk zijn!

Van harte welkom op zondag 24 september in de kruiskerk in Eerbeek. Vanaf 9.45 uur kun je binnenkomen; er is muziek, koffie of thee en wat lekkers. Om 10.00 uur beginnen we de feestelijke startviering.
Kom met elkaar gezellig (nader) kennismaken, zingen, naar elkaar luisteren en samen bouwen aan ons 'open huis'! Ds. Marti Koster, pastor Dorien Pol en nog veel meer bouwers zullen hun steentje bijdragen aan deze viering, net als pianist Elbert Vink.

Aan jullie vragen we om te komen en samen met ons, onze kerk het komend jaar tot een 'open huis' te laten zijn. Neem gerust iemand mee, bijvoorbeeld een buurvrouw, een kennis of een collega, naar deze feestelijke startzondag. Hoe fijn is het om ons 'open huis' vol te hebben!

De Nu FF Anders commissie
terug