Nieuwsbrieven en webinars Nieuwsbrieven en webinars
Bewust inkopen: 'God in de supermarkt' — donderdag 15 april 2021, 20:00 - 21:30 uur. Workshopleider: Alfred Slomp, hij is bekend van 'God in de supermarkt' en zet mensen aan het denken over de mogelijkheden om bewust inkopen te doen.

GroenGelovig 2021 — vrijdag 28 en zaterdag 29 mei Op 28 en 29 mei is GroenGelovig er weer, het grootste christelijke evenement rondom duurzaamheid in Nederland. In een interactieve online bijeenkomst gaan we vanuit verschillende invalshoeken aan de slag met het thema 'AARDEN'. Houd de website in de gaten voor meer informatie en de start van de kaartverkoop. Website GroenGelovig.

Veerkrachtige kerk - online avonden — woensdagen: 21 april, 19 mei en 16 juni, 20:00 - 21:30 uur. Tearfund organiseert inspiratieavonden voor kerken. Hoe zijn we kerk in een tijd van crisis én daarna? Ontdek hoe jij en je kerk een bron van hoop en herstel kunnen zijn, dichtbij in je eigen buurt. Verdiep je in hoe veranderingen kunnen plaatsvinden. En hoe dat samengaat met plezier en ontspannenheid.
 
terug