Musical Op Zoek naar Judas

Musical Op Zoek naar Judas
Judas, de verrader van Jezus, is spreekwoordelijk een onbetrouwbaar figuur, maar in deze musical met vele prachtige en aanstekelijke liederen leert het publiek Judas kennen als een mens van vlees en bloed, een man die leeft met dromen, idealen en teleurstellingen.
In de musical komen ook bekende verhalen uit de Bijbel langs, zoals dat van de barmhartige Samaritaan. Ook de passie, het lijdensverhaal van Jezus, wordt in Judas op een schitterende manier muzikaal vertolkt.

Het is een musical die jong en oud, kerkelijk of niet, zal aanspreken.
Een Bijbels figuur waar we het niet graag over hebben. Het is immers de man die met zijn judaskus Jezus uitleverde om ter dood te worden gebracht. Maar wat weten we eigenlijk over Judas? Waarom deed hij wat hij deed?
Was hij maar alleen geldbelust of zat er toch iets anders achter? Stuk voor stuk vragen om eens mee aan de slag te gaan.

"Op Zoek naar Judas" is geschreven door Gerard van Midden en Gerard van Amstel.
Uiteraard hebben we zangers, zangeressen, acteurs en actrices nodig, muzikanten en ook mensen die zich bezig gaan houden met decor, kostuums, catering, pr, enz. enz.
De regie zal bij deze musical gedaan worden door Peter Wilbrink en de productie is in handen van het productieteam Judas in nauwe samenwerking met de theatercommissie.
De musical zal waarschijnlijk rond Pasen 2022 gespeeld worden.

Er met nog veel geregeld worden: bemensing van de musical, overleg met de dominee, kerkelijk werkers, kosters, Werkgroep Viering, Werkgroep Pastoraat, Werkgroep Beheer en de theatercommissie.

Informatie, opgave, vragen ? : judaseerbeek@gmail.com
Als je je opgeeft, vermeld dan ook waarvoor: koor, koor/toneel, muziek, decor, catering, techniek of pr.
Namens team Judas, Jillert Tick, tijdelijk contactpersoon.

 
terug