Kringloopwinkel Kringloopwinkel
Inzameling spullen voor kringloopwinkel – nog even geduld!
In de Bongerd, het gebouw achter de kerk, zijn de voorbereidingen in volle gang om een inloopwinkel (inloophuis en kringloopwinkel) te realiseren.
De Bongerd is al deels ontruimd door de jongeren en de leiding van de kinderkerk om straks een vernieuwde Bongerd te realiseren waarin plaats is voor de kinderen, jongeren, reparatiecafé en iedereen uit Eerbeek om elkaar te ontmoeten en een plek waar allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden

In de Bongerd zal naast het inloophuis 2/3 deel van de ruimte als kringloopwinkel gebruikt worden. Voor de kringloopwinkel wordt over een aantal weken de inzameling van spullen gestart. Voor de opslag van de spullen willen we een “tijdelijke” opslag bij de Bongerd realiseren. Met de Gemeente Brummen zijn we nu in overleg hoe dit zo snel mogelijk kan.
Als de opslagruimte voor elkaar is en het inzamelen kan beginnen, maken we dit bekend via de nieuwsbrief, kerkblad, website en de regionale huis-aan-huisbladen.
Omdat de start van de inzameling binnenkort kan beginnen, vragen we iedereen die spullen heeft die geschikt zijn voor de kringloopwinkel deze nog even te bewaren!
Voor vragen kun je contact opnemen met:
Gerrit Busweiler 06-12422832
Piet Breen 06-51013343

Namens de stuurgroep inloopwinkel, Piet Breen
 
terug