Diaconale collecte zondag 8 november Diaconale collecte zondag 8 november
Op deze zondag wanneer we in de dienst de Maaltijd van de Heer vieren en stilstaan bij dankdag, willen we onze dankbaarheid voor alles wat we het afgelopen jaar hebben ontvangen laten blijken. Ondanks de coronacrisis blijft er nog veel over waarvoor we God kunnen danken.
Daarom wil de diaconie en ZWO jouw aandacht en bijdrage vragen voor voedselpakketten voor onze vrienden van het Inspiration Centre in de Oekraïne.

Afgelopen zomer hebben we ook om jouw bijdrage gevraagd voor ons project in Oekraïne, het Inspiration Centre dat activiteiten organiseert voor Roma kinderen en ook o.a. 60 Roma families ondersteunt. Op deze website (Hulp over de grenzen, ZWO) staat ook een bericht over de besteding van deze collecte.

Nu de winter voor de deur staat willen we graag opnieuw onze vrienden steunen

Het Inspiration Centre kan dankzij giften voedselpakketten samenstellen en uitdelen aan de Roma gezinnen.
Jouw bijdrage komt direct terecht bij Nina van het Inspiration Centre en zij zorgt er voor dat 100%van de giften omgezet wordt in voedselpakketten. Al vast bedankt voor jouw bijdrage!

De bijdrage kun je storten op bankrekening NL58RABO 0316 109 983 t.n.v. Protestantse Gemeente Eerbeek (ZWO) onder vermelding van collecte 8 november Oekraïne. 
terug