Diaconale collecte zondag 6 december Diaconale collecte zondag 6 december


Ieder kind heeft recht op genoeg eten om gezond te blijven, op onderwijs om iets van het leven te kunnen maken en op een liefdevolle opvoeding. Helaas zijn er wereldwijd miljoenen kinderen die in een onveilige situatie leven. Kerk in Actie wil er voor deze kinderen zijn en kinderen in Nederland daarbij betrekken. Rainbow, de duif van Kids in Actie, vliegt de wereld over en vertelt verhalen over kinderen ver weg. Hij laat zien wat er in de wereld gaande is en hoe wij daarin kunnen delen.

Zo helpt Rainbow om de projecten van Kerk in Actie dichtbij te brengen.
Kerk in Actie ontwikkelt bij de verhalen van Rainbow creatieve ideeën en materialen voor plaatselijke kerken om kinderen, en daarmee de hele gemeente, op een speelse manier te betrekken bij diaconaat.
Met jouw bijdrage maak je het mogelijk om kinderen en ouderen in de gemeenten op een creatieve manier te betrekken bij het (wereld)diaconale werk van Kerk in Actie.

Meer informatie op www.kerkinactie.nl/kidsinactie

De bijdrage kun je storten op bankrekening NL58RABO 0316 109 983 t.n.v. Protestantse Gemeente Eerbeek (ZWO) onder vermelding van collecte 6 december Kids in actie.

 
terug