Diaconale collecte zondag 14 maart Diaconale collecte zondag 14 maart
Iedere dag zijn dak- en thuisloze mensen welkom in de huiskamer van Kruispunt. Er is inloop met koffie van 10:00 tot 13:00 uur en van 16.30 tot 19:00 uur. Tijdens de middaginloop wordt er een maaltijd voor maximaal 40 mensen geserveerd. Meestal zit de zaal vol. Mensen komen bij Kruispunt voor warmte, een maaltijd, een goed gesprek, internet, spelletje of gewoon even niks. Kruispunt is een rustpunt voor de bezoekers. Ze kunnen zichzelf zijn, ze hoeven niks. Even een warm dak boven hun hoofd, een veilige haven. Iedereen is welkom, de drempel om binnen te komen is laag.

Veel bezoekers zijn het vertrouwen in zichzelf, in anderen en/of instanties kwijtgeraakt. Deze mensen zijn meestal volstrekt alleen, hebben schulden, staan onder bewindvoering en hebben geen werk. Zij hebben behoefte aan een beetje structuur en erkenning. Het Kruispunt geeft dat. Ze proberen samen te zoeken naar mogelijkheden en kansen voor groei, ondanks de moeilijke omstandigheden.Ieder jaar gaat een kookgroep vanuit onze gemeente een maaltijd verzorgen in Het Kruispunt. Voor de vrijwilligers van de kookgroep een fijne en dankbare ervaring.


Stichting Kruispunt in Arnhem is geheel afhankelijk van subsidies en giften. Help hen om de leefomstandigheden van dak- en thuislozen in Arnhem en omgeving te verbeteren!

Meer informatie over het Kruispunt vind je op www.stichtingkruispunt.nl.

De bijdrage voor deze collecte kun je storten op bankrekening NL37RABO 0311 026 494 t.n.v Protestantse Gemeente Eerbeek (diaconie) onder vermelding van collecte 14 maart Kruispunt.

 
terug