De schepping De schepping
Zondag 31 oktober mochten we na een lange periode weer kinderen samen met hun papa, mama, opa, oma, broertjes en zusjes ontvangen in basisschool de Triangel. 
Wat een grote opkomst, zo leuk om te zien! 
Buiten konden de kinderen en ouders met "de schepping" aan de slag, we spelen memory estafette en kleuren de scheppings dagen in met stoepkrijt.
Binnen staat de koffie klaar, en kan er door iedereen gezellig geknutseld worden! Voor alle dagen van de schepping kan er een mooie knutsel gemaakt worden! Deze creaties mogen de kinderen later met de viering op de thema tafel leggen. 
Marti verteld in deze bijzondere viering die volgt hoe God alles gemaakt heeft, en laat dit zien met de knutsel werkjes van de kinderen. We zingen samen mooie liederen Met piano en zang begeleiding van 2 leerkrachten. 
Na de viering gaan we samen klaarstaan voor een mooie zegen met het zegenlied alle kinderen mogen onder de parachute en ouders houden de parachute vast. 
Daarna lekker samen smikkelen en smullen met zelfgemaakte koekjes, cake en taartjes! We kletsen samen na en kijken terug op een hele leuke ochtend! Tot de volgende keer bij de Kliederkerk! 

Namens de werkgroep Kliederkerk en
Pioniersteam de Jakobsladder. 

terug