Annelies Crama Annelies CramaAnnelies Crama – van Osnabrugge, de nieuwe voorzitter van de Kerkenraad


Ik ben geboren (in 1957) en getogen in het mooie Haren bij Groningen. Na mijn rechtenstudie in Groningen ben ik terecht gekomen bij het ministerie van Economische Zaken in Den Haag, waar ik verschillende functies heb gehad. In 1997 leerde ik mijn man Dries kennen en ben het jaar daarop naar Eerbeek verhuisd, waar hij al woonde. Tegelijkertijd maakte ik de overstap van de rijksoverheid naar het bouwbedrijfsleven, bij het bedrijf BAM.  Na jaren aldaar heb ik de stap naar de zorg / het sociale domein gemaakt. Ik heb helemaal mijn draai gevonden in bestuurlijk werk en in Raden van Toezicht bij maatschappelijke organisaties waar de (kwetsbare) mens centraal staat. Hoe kun je mensen helpen en ondersteunen zodat ze zelf weer verder kunnen of hoe kun je mensen met elkaar verbinden, zijn dan belangrijke vragen.
In de commissie Vorming & Toerusting (waartoe ik ruim een jaar behoor) willen we als kerk er zijn voor al onze gemeenteleden maar ook voor mensen daarbuiten.
Als voorzitter van de Kerkenraad wil ik graag mijn steentje bijdragen aan een levendige kerk, vol mooie en inspirerende ontmoetingen. 

 
terug