Acties voor Victory4All Acties voor Victory4All


 
Helaas kunnen we in deze corona tijd weinig acties organiseren, maar we willen niet helemaal ’stil’ vallen, want Victory4all heeft nog steeds heel hard donaties nodig voor de projecten om o.a. opvang, onderwijs en maaltijden te kunnen blijven bieden aan de ongeveer 600 kinderen uit de sloppenwijken van Jeffrey’s Bay.
Daarom vragen we jullie aandacht voor de volgende ‘acties’.

 
Prachtige originele fotokaarten 
Er zijn altijd weleens momenten waarop je iemand een kaart wilt sturen, bijvoorbeeld iemand die ziek is, of je wilt iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt! Of gewoon zomaar. 
Wij hebben een leuke tip:
Op de boekentafel in de hal van de kerk (tegenover de kapstokken), staat een doos met prachtige fotokaarten die gemaakt zijn van schilderijen of natuurfoto’s.  
De kaarten kosten maar één euro per stuk of 6 kaarten voor 5 euro. Naast de doos met kaarten staat het busje voor het geld. De opbrengst is Victory4all!
De kerk is altijd open dus je kunt daar heel makkelijk de kaarten ‘kopen’.
Het is ook mogelijk om kaarten te bestellen. Je kunt mailen naar v4all.eerbeek@gmail.com, je krijgt dan een overzicht van de kaarten die te koop zijn, daarmee kun je aangeven welke kaarten je wilt bestellen. Daarna maken we een afspraak over bezorgen of ophalen in de kerk.

De digitale marktkraam
In de kraam staan een paar producten:
De bekende overheerlijke appeltaartjes van Bertha kosten € 7 euro  (beperkte voorraad) en worden in de 2e helft van oktober gebakken.                                                  
Kleine stoofpeertjes  (biologisch) kosten €1,50 per kilo (op is op).                      

Je kunt bestellen door te mailen naar v4all.eerbeek@gmail.com
Daarna maken we een afspraak over bezorgen of ophalen in de kerk.

Verjaardagskalender of Jaarkalender
We zijn bezig met het ontwerpen van een kalender. Er is keuze uit een verjaardagskalender of een kalender voor 2021. Hier komen prachtige foto’s op van bijvoorbeeld een ree met jong in het Leusveld of foto’s genomen in en om Eerbeek. Deze zijn binnenkort te bestellen.
Dus houdt de wekelijkse nieuwsbrief en de website in de gaten voor de stand van zaken.
 
terug